Tietoa meistä

Tapahtumat

Mediuutisten tapahtumayksikön tavoitteena on olla ratkaisukeskeinen kumppani, jonka osaaminen ja palvelut tuovat merkittävää lisäarvoa kumppaneille ja heidän tavoitteilleen. Tapahtumamme kokoavat ajankohtaisimmat teemat ja parhaat käytännöt yhteen, joista hyötyvät sekä puhujat, kumppanit että kävijät.

Mediuutiset on sitoutumaton terveydenhuollon uutis- ja ajankohtaismedia lääkäreille, lääkealan ammattilaisille ja päättäjille sekä julkisessa terveydenhuollossa että yrityksissä. Tapahtumiemme kävijöitä ovat lääkärit, muut terveydenhuollon ja lääkealan ammattilaiset sekä terveydenhuollon päättäjät.

Mediuutisetjärjestävät vuodessa yli 30 ammattilaistapahtumaa ja asiakastilaisuutta. Tapahtumamme tarjoavat mahdollisuuden profiloitua terveysalan ajankohtaisten asioiden ytimessä. Tapahtumissa kohtaat halutun kohderyhmän kasvokkain. Joka kolmas B2B-päättäjä nostaa tapahtumat yhdeksi tärkeimmäksi kanavaksi etsiessään tietoa tuotteista ja palveluista hankintapäätöstä tehdessään. Tapahtumatarjontaamme kuuluvat: kumppani-, koulutustapahtumat sekä asiakkaidemme tilaisuuksien järjestäminen.

Kumppaniksi Mediuutisten tapahtumiin ja koulutuksiin

Tapahtumissamme kävi noin 3000 lääkäriä, terveysalan ammattilaista ja päättäjää vuonna 2017. Heinäkuussa 2017 järjestimme Suomi Terveystarkastuksessa -tapahtuman Porissa SuomiAreenan aikaan, jolla tavoitimme huomattavan määrän terveysalan keskeisiä päättäjiä ja vaikuttajia. Tapahtuma tuotetaan myös heinäkuussa 2018.

Vuonna 2017 on järjestämme Rokottamistieto NYT -kiertueen yhteistyössä Terveydenhoitajaliiton kanssa. Kiertueet täyttyivät parissa päivässä ja mukana on ollut yli 1000 terveydenhoitajaa.

Teemme monenlaisia tilaisuuksia, tapahtumia ja koulutuksia yhteistyössä eri kumppaneiden kanssa. Tarjoamme kumppaneillemme erilaisia tapahtumakonsepteja, joista kerromme sinulle mielellämme lisää. Ota yhteyttä >>

Myynti ja sopimusehdot 15.5.2018 lähtien

Alma Talent Oy rekisteriseloste

REFERENSSIT

Mediareena: Suomi Terveystarkastuksessa -keskustelutilaisuus, heinäkuu 2016, Pori  

”Projekti eteni joustavasti ja määrätietoisesti. Tavoitteemme tapahtumassa oli nostaa terveydenhuollon keskusteluun laatu ja laadun mittaaminen, pelkkien kustannusten sijaan. Tavoitteemme toteutuivat täysin.

Tapahtuma onnistui yli odotusten. Paikalle saapui paljon valitsemaamme kohderyhmään kuuluvia henkilöitä, jopa niin paljon, että tila jäi liian pieneksi porukalle. Itse keskustelu sujui luontevasti ja osallistujat olivat aktiivisia. Olimme lisäksi ajoissa liikkeellä, mikä mahdollisti laadukkaan tapahtuman järjestämisen.

Voin suositella Mediuutisia yhteistyökumppanina, koska yhteistyö oli helppoa ja Mediuutisten tiimi piti huolen aikatauluista ja projektin etenemisestä. Oli mukava tulla hyvin valmisteltuihin palavereihin ja tehdä yhteistyötä ammattitaitoisten ihmisten kanssa. Mediuutisten toimialaymmärrys on vahva. Pääsimme projektissa nopeasti eteenpäin, koska Mediuutisilla on hyvät kontaktit terveysalan eri tahoihin. Mediuutiset on kohderyhmässään vahva ja tunnettu brändi, joka vahvistaa kumppanitoimijoiden omaa brändimielikuvaa.”

– Jani Nurisalo, Sales and Marketing Director, Doctagon Oy

Katso mitä Mediuutisten tapahtumat on tänä päivänä